Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ”GROUP MALLIORAS S.A.” είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εισαγωγικές εταιρείες ετοίμων ενδυμάτων, με πείρα 30 ετών στο χώρο της μόδας και με μεγάλο όγκο εισαγωγών και χοντρικών πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Μοναδικός σκοπός και στόχος της εταιρείας μας είναι η αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν ξεχωριστά show rooms για κάθε Συνεργαζόμενο Οίκο του εξωτερικού.

 

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Όλα αυτά τα χρόνια η επιτυχία μας βασίζεται στην γρήγορη και άμεση ενημέρωση στον ”μαγικό” κόσμο των ρούχων, λειτουργώντας ”Pronto Moda”, αλλά και με σειρές ενδυμάτων ανά σεζόν.
Αρκεί να αναφέρουμε ότι η διαρκής ανανέωση των εμπορευμάτων μας με περίπου 300 νέους οδηγούς κάθε εβδομάδα, αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη αξιοπιστίας και επιτυχίας για την εταιρεία μας.

 

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Η εμπιστοσύνη των πελατών μας σε συνδυασμό με τη δέσμευση για την ουσιαστικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή τους από την πλευρά μας αποτέλεσε την βάση ώστε η εταιρεία μας να χαίρει της εμπιστοσύνης και της αποκλειστικότητας μεγάλων Οίκων της Αμερικής, της Ιταλίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας, τόσο για την Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

 

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η ”GROUP MALLIORAS S.A.” λειτουργεί βάσει καταγεγραμμένων αρμοδιοτήτων και υπευθυνοτήτων για κάθε θέση εργασίας.
Η διοίκηση της εταιρείας μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνάρτηση με τη σωστή εμπορική πολιτική έναντι του ανταγωνισμού, έχουν συμβάλει στο να υποστηρίζουμε άριστα την αλυσίδα των 400 πελατών μας σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις στις παραδόσεις των εμπορευμάτων.